helgen i Oslo

Det ble null blogging i helgen, fordi jeg var i Oslo på VM og da er det ikke internett og blogg jeg først tenker på. Men det var ikke bare bra, for å si det sånn.

 

Vi reiste i good tid og skulle ta t-banen opp fra Majorstuen, og der var det kjempelang kø som ikke beveget seg en cm, så så lur som jeg er tok vi t-banen ned til Stortinget for å gå på der. Der var det heldigvis ikke like stor kø, men alle t-banene som kom var stappfulle, men så kom vi oss tilslutt på en t-bane, og der var det så fult at jeg er sikker på at det ikke var plass til en fyrstikkeske til. Når vi endelig kom oss opp i Kollen etter 2-3 timers kjøring var vi selvfølgelig alt for sene, og vi rakk bare å se Bjørgen og de andre i 2 sekunder. Det var kjempe tåke, så vi så ikke noe mer en to meter forran bena og det snødde/regna.

 

Der ser du været, veeelig fint!

 

Vi skulle egentlig se på at Northug tok gull i dag også, men det frista lite etter det i går, så vi droppa det. Men ellers i Oslo har jeg shoppa bittelitt, vært på thairesturang og fått thaistemning av mega sterk mat, vært på medaljesermoni og ellers bare slappet av.

  

Har du vært på VM enda?

 

 

 


  0 kommentarer på "helgen i Oslo"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic"
Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits