weheartit

trykk øverst på bilde for å følge meg :)
Verdens kjekkeste

Syntes det er litt gøy med sånne kåringer her, so here we go! 

Nr 1. Channing Tatum. 


Nr 2. Zac Efron. 


Nr 3.  Chase Crawford 
Hvem har du på din liste? 
Stem på kjolen min!


Hjelp med med å vinne, stem på kjolen min her!
sminkevideoer

 Fant neon filmer på youtube istad. Det er ei dame som forandrer hele utseende sitt og blir seende akkurat ut som mange kjendiser, bare ved hjelp av sminke. Jeg skjønner ikke hvordan det går an å få det til, det er helt klart den sykeste sminken jeg noen gang har sett. 

 

 Angelina Jolie. 

 

 

Michael Jackson. 

 

Megan fox. 

 

Taylor Swift. 

 

Hva syntes du om make upen? 
Paradise blogger

Etter at hver sesong av Paradise hotel har starta, popper det opp nye paradise bloggere for hver dag, og etter en stund er hele topplista bombandert med paradise bloggere. Alle lager seg blogg, samme om man er gutt eller jente. Er ikke mange sjeler igjen fra paradise i år, som ikke har laget seg blogg. Etter at paradise er over, forsvinner alle fra topplista og alle slutter å blogge. 

 

Jeg mener ikke at det er noe galt i å bruke kjendisstatusen sin for å få en populær blogg, men når du ikke bryr det om den i det hele tatt, er det vel kanskje litt ufortjent å ligge så høyt på en toppliste. De skriver jo innlegg en gang i måneden, og når de først oppdaterer, så skriver de like dårlige innlegg som en fortiss på 11 år. 

 

Hva syntes du om alle paradise bloggerne?
...

 .....
summertime

 

I miss the summer!
Heftig shit

Tommy P er genial. Det er heftig shit du ikke kan forstå det!

 

Og selvsagt Hank von helvette, han er konge! Crazy frog!

 

Hva syntes du om filmene?

 
hvordan få en dårlig blogg

♦ Ikke ha bilder i innleggende. Hvis du først skal ha det, bruk et bilde du fant på google eller tok nettop med det forferdelige webcameraet ditt.


♦ Skriv laange innlegg, helst uten noe avsnitt.

 

♦ Skrive helt random overskrifter, noe som ikke passer med innholdet i det hele tatt.

 

♦ ha mase skrivbefeil, allke lier jo å lesde skricefeil.

 

♦ Brukmasse smileyer :P xD Det gir innlegget mening :))) :PPppP

 

♦ Rams opp dagen hele dagen din. Først sto jeg opp, så dusja jeg, så gikk jeg på skolen, så så jeg på tv.


Ikke kommenter andres blogger. Ingen må få vite om bloggen din, jo mindre lesere, jo bedre.


 


... et lite tipst til: Bruk bilder som ikke har sammenheng med innlegget i det hele tatt!
what are words

 

Denne sangen er såå fin. Hører på den dag inn og dag ut, og blir aldri lei. Ikke bare er sangen fin, men også historia bak sangen. Forloveden hans ble hjerneskada i en ulykke, så nå kan de ikke gifte seg eller få tilbake det gamle livet sitt. Men uansett så støtter han henne, som han synger i sangen.

 

Hva syntes du om sangen?
Northug

Sorry for at jeg har vært litt borte fra bloggen denne uka. Men dagene har for det meste gått til skolearbeid, VM og trening,så det er veldig lite spennende som skjer for tida!

 

Også måjeg bare si at jeg digger Petter Northug. Han er rå! Konge avsluttning på en konge staffet i går også, sidelengs inn i mål forran Hellner, kan det bli bedre?
Skjønner ikke hvorfor folk hisser seg så voldsomt opp for de greiene der. Det er Petter Northug og sånn han er, tror ikke han gidder og forandre seg,bare fordi en del av Norge ønsker det. Han feira bare et VM gull og sowa for publikumet sitt på HJEMMEBANE.

 

Hva syntes du om avsluttningen til Northug?

 
Rommet mitt

Var noen av dere som spurte på spørsmålsrunden om jeg kunne vise bilder av rommet mitt. Og siden jeg ryddet det for et par dager siden, og det ikke har rukket å bli rotete igjen, tenkte jeg å vise det nå. Så her er rommet mitt:

 
Jeg har ikke akkurat grønne fingre ...

Hva syntes du om rommet mitt?
jeg er blitt vurdert

Jeg er blitt vurdert på DENNE bloggen.  Ta en titt og si hva du syntes!

 Ble skikkelig glad av alt det posaitivet hun skrev om bloggen min! Så skal jeg prøve å fikse på det som ikke var bra. Tusen takk, det var kjempekoselig!

 
clothing


// fra Gina tricot.


// h&m.

Vurderer sterkt å klikke hjem disse klærne her. For å få litt vårstemning. Sommerlige klær, blomstrete mønster og bikinier. Det er sommer det!

Hva syntes du om klærne?
a lot of work to do!

Long time no see! Har vært litt opptatt i det siste, og det har ikke vært frivillig. Jeg har lekser som må gjøres, og det er ikke særlig lite heller. Naturfagprøve i morgen, norskprøve på fredag, matteoppgaver, matteinnlevering, samfunnsfaginnlevering + presantasjon, tysk prøve neste uke. Herreguud, kommer ikke til å komme meg ut døra denne og neste uke. A lot of work to do!


// weheartit.com.

Så vi blogges vel når alle leksene er gjort og jeg har litt tid til overs.

Har dere mye lekser?
Lørdag

På lørdag var jeg jo på Søvollen på VM. Det var kjempefint vær, sola skinte og himmelen var skyfri. Jeg får så lyst til å begynne med hundekjøring. Det ser jo så fint ut!Hva har du gjort i helgen?
converse// tatt og redigert av meg, med canon EOS 500D.

Hva syntes du om bildene?

Skulle egentlig legge ut noen bilder fra dagen på VM på Søvollen, men så langt kommer jeg ikke, siden både kameraet og kabelen ligger igjen hjemme. Men de kommer i morgen!
Victoria Secret

Er barnevakt nå, og ungene har lagt seg og på tv'en er det bare nrk som fungerer. Så da sitter jeg på nettet og ser på alt jeg kommer over, blant annet klær. Var ikke på nettsiden til Vitoria secret. De har få sykt mange fine bikinier. Men siden de sender pakkene fra USA, blir det en del ekstra kroner for toll og siden jeg ikke er så kjemperik, blir det ingen bikinier med det første.Er det bare jeg som syntes disse bikiniene er dødsfine?

 
VM i hundekjøring

Det er VM i hundekjøring disse dagene her. Og et skjekkpunk er her jeg bor, altså i Rendalen. Og her er det egentlig veldig lite som skjer. Så derfor var hele skolen på fjellet for å se på VM. Var litt kaldt, men veldig moro å se på egentlig. Lars Monsen var jo der, og han syntes vi var sportye, noe vi egentlig er også!


Glemte kameraet hjemme, så da får bilde fra google holde.

 
kjoler


Det er så utrolig mange fine kjoler på Nelly fortida. Har lyst på alt der, men siden det er lite av både penger og sommer, tenker jeg at jeg venter en stund.

Hva syntes du om kjolene?
homework

Nå sitter jeg og prøver å gjøre lekser. Men det er ikke lett når man ikke har med seg bøker og det eneste man får gjort er matte oppgaver og et vanskelig kryssord. Egentlig så ga jeg opp hele nynorsk kryssordet.


Knekkebrød med agurk!


Kakao med marshmallows, utrolig godt!


og matte selvfølgelig..
blog again

Hei!

Jeg fikk plutselig kjempelyst til å begynne å blogge igjen. Så da lagde jeg meg en ny blogg, siden jeg sletta den forrige. Og selvsagt så var jo alle kule navn oppbrukt, så da ble det trinekvaernes, skikkelig kjedelig navn, men.

Jeg kommer først og fremst til å skrive hverdagsinnlegg, men kanskje det kommer noen foto-innlegg med bilder jeg har tatt og outfits innimellom også. Så det er egentlig en alt-mulig blogg, så følg med!Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Image and video hosting by TinyPic"
Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


August 2011
Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits