Wishlist

Kjedet meg en del istad, så da var jeg rundt på nettet og siklet etter fiine ting som jeg har såå lyst på. Alt i fra tatoveringer til klær. Så jeg tenkte jeg kunne friste dere med det jeg ønsker meg mest akkurat nå. KLÆR! Her fra Bikbok. Er så klar for en shoppingtur snart, må fornye klesskapet mitt litt merker jeg. Macbook pro og Iphone 5 selvfølgelig. Hvem ønsker seg vel ikke det? Nå glemte jeg nesten at jeg ønsker meg Ipad også.. Tatovering. Jeg har veldig lyst på en liten tatovering på ryggen (som på bilde). Jeg vil ha en liten, noe som betyr noe i skrift. Ikke en drage på ryggen bare fordi drager ser tøffe ut liksom, det er litt weird. Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er å ligge å steke i sola i 40 grader på en kritthvis strand, på en iddylisk øy i Thailand. Åå, så digg det hadde vært. MEn når ingen i familien vil være med meg, eller noen ( les: inkludert meg) ikke har penger, blir det litt vanskelig å reise til andre siden av jordkloden. 

 

Hva er det du ønsker deg mest akkurat nå? 

Hårkur

Lagde meg en hjemmelaget hårkur i stad. Fant en oppskrift på nettet og tenkte å prøve den ut. Har aldri lagd en hårkur selv før, så tenkte å prøve det ut for å se om det virket.

Først så blander du inn en 1/5 kopp olje og 1/5 kopp honning. Så vasker du håret vanlig med shampo, så fordeler du inn honningen og oljen jevnt i håret. Ta et håndle eller plast over håret og la det virke i ca 20 minutter. Så skyller du ut det og vasker håret, her trenger du egentlig bare å vaske det med balsam for å få skjellaget til å lukke seg, men jeg vasket det med shampo også, for å få ut all honningen.  


Usminket, rett fra dusjen ... 
Det ser kanskje veldig ekkelt ut, men det fungerer faktisk. Jeg har veldig lang og tykkt hår, og det er veldig slitt og tørt så je trengte virkelig en hårkur. Håret mitt er blitt mye mykerer og mer glansfullt enn det var tidligere. Så det er helt klart at kuren har virket, men det kommer jo helt ann på hvordan hår du har, for noen fungerer det kjempebra, andre fungerer det kanskje ikke for i det hele tatt. 

Har du noen gang prøvd å lage din egen hårkur? Skriv oppskiften under her, så kan jeg teste den ut! 
Jentelokken

I går var jeg og bandet mitt å spilte på Jentelokken. Det blåste skikkelig, så vi måtte feste notene med tappe, bindersen, kleskliper og magneter. Herregud for et styr. Vi spillte sangene Some one like you av Adele og A team av Ed Sheeran. Første låta gikk kjempebra, mens den siste ikke gikk fullt så bra. Glemt teksten, spillte anderledes enn det vi egentlig skulle, og jeg så ikke hva jeg skulle spille et par ganger. Haha! 

 

Spiller du i band? 


summer

I dag våknet jeg til sol, strålende sol. Deilig med fint vær i sommerferien også, for det har vi ikke sett så veldig mye til i det siste. Jeg tok derfor med meg boka mi, ipoden og en smoothi ut på terrasen og lå der i bikini og shorts. Utrolig deilig! Musikk, sol, varme, bok og smoothi = sommer! 

 
Boka jeg leser er Idas dans. Har ikke kommet langt, men den virker utrolig fin, så jeg gleder meg faktisk til å lese videre. Utrolig nok, siden jeg har lest to bøker frivillig i hele mitt liv. Litt flaut å tenke på, men. 

 

Har du lest boka Idas dans ? Hva syntes du?
Eat Pray Love

I dag har jeg vært utrolig flink. Jeg har klippet plenen, vasket klær, laget mat, ryddet, vasket og skiftet på senga på rommet mitt, trent intervaltrening og badet. Føler at jeg har vært skikkelig flink i dag. 

 Dagen treningsoutfit..


Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og ligger i senga, klar for å se film. Tror jeg ser film hver kveld i hele sommerferien. Jeg skal se filmen, Eat Pray Love, eller på norsk om du vil, Spis Elsk Lev. 

 
Noen av dere som har sett denne filmen før? Hva syntes dere om den isåfall? 
Dear John

Så på filmen Dear John i går kveld. Den var utrolig fin. I førsten så tenkte man at det her kom til å bli en klassisk kjærlighetsfortelling, men det ble det ikke. 

 Og Channing Tatum er mega kjekk !

 

Har du sett filmen? Hva syntes du?
Min vår

Denne våren her har det faktisk skjedd ganske mye spennende. Det har vært veldig travelt, men moro. Jeg har vært i utlandet på klassetur og korpstur, eksamener, hytteturer også er det jo sommerferie. 


Skoleavslutning. Veldig trist, men samtidig godt å være ferdig med 10 år med grunnskole. 
Hytteturer. Hytteturer til Fiskevollen, og sætertur til Osdalen. England med korpset. Var i Scarbrough i England, der vi spilte, var i Flamingoland og York. 

Siste kvelden på hotellet hadde jeg et lite uhell. Satt og utforsket sminken min i senga, og plutselig spruter det ut kjempemass dipliner rundt om i rommet. På sengetøy, dyna, madrasser og puter. Haha!

 
Total makeover på båten. Fjortizzz 4 life lixom :PPpppP
Og selvfølgelig klassetur til Polen/Tyskland. Fantastisk klassetur til Polen/tyskland. Vi var i konsentrasjonsleirer, Berlin, Krakow og masse moro. Verdens beste klassetur!

klassetur

Nå sitter jeg å laster ned musikk for harde livet. Jeg har lånepc, så all musikken på ipoden min ble sletta, så da måtte jeg bare starte å laste opp igjen på nytt, noe som tok innmari lang tid. Grunnen til at jeg må laste ned musikk akkurat nå, er fordi i morgen tidlig reiser jeg på klassetur til Polen og Tyskland i en uke. Vi skal se på konsentrasjonsleirene osv. Vi skal kjøre buss til og fra, så regner med at det blir en del timer på buss, deror er det greit å ha med seg musikk. 

 


// weheartit.com

 

Uansett, det var egentlig bare det jeg ville si, at jeg blir borte fra bloggen i en uke fremover. For ingen tar vel med seg dataen og blogger på klassetur? Så ønsk meg god tur da, så sees vi om en ukes tid! 

 

 
sunshine

Akkurat nå ligger jeg ute på terrasen med ipoden og is. Det er strålende sol og skyfri himmel. Det er 18 grader i skyggen og sola steker, det er lite som minner om påske for å si det sånn. Har ligget og stekt meg i sola i tre dager nå, og det føles som om vi er midt i sommerferien. 

 

hvordan er været  hos deg ?
long time, no see

Nå er det en stund siden sist innlegg. Det går veldig opp og ned med bloggingen, men jeg har hatt det så sykt travelt de siste ukene. Det har vært tentamener, prøver, lekser, UKM, fotball, musikken og masse annet. Så jeg har egentlig ikke hatt helt tid til bloggen. Men nå prøver jeg og oppdatere dere en gang i blant iallefall. Tror ikke jeg skal begynne å love at jeg skal blogge mange innlegg om dagen, men jeg blogger da jeg har noe og blogge om og da det skjer ting i min hverdag. 

 
lekser!

Må bare si først at jeg ikke har giddet å blogge i det siste, fordi det har skjedd så veldig lite spennende. Blir litt kjelig å lese om at jeg sitter å gjør lekser dagen lang?

 

Denne uka har jeg egentlig bare gjort lekser, siden vi hadde så utrolig mye. 3 prøver, 3 innleveringer + masse andre oppgaver. Så det sier seg selv at ikke jeg har fått så mye tid til det jeg vil. Men uansett, nå sitter jeg med samfunnsfagboka mi og pugger om den kalde krigen. Og det er seriøst en umulig oppgave, misunner den som kan alle årtider og navnene på alle statsministerne fra den tiden, det kan ikke jeg for å si det sånn.

 Ser det ikke fantastisk moro ut å lese 25 sider om noe du ikke skjønner noenting av?

 

Nå må jeg lese igjenom en siste gang, så rette opp alle skrivefeilene jeg har på nynorskinnleveringa, for så å se paradise hotel. Kommer ikke til å legge meg før sola står opp jo!
helgen i Oslo

Det ble null blogging i helgen, fordi jeg var i Oslo på VM og da er det ikke internett og blogg jeg først tenker på. Men det var ikke bare bra, for å si det sånn.

 

Vi reiste i good tid og skulle ta t-banen opp fra Majorstuen, og der var det kjempelang kø som ikke beveget seg en cm, så så lur som jeg er tok vi t-banen ned til Stortinget for å gå på der. Der var det heldigvis ikke like stor kø, men alle t-banene som kom var stappfulle, men så kom vi oss tilslutt på en t-bane, og der var det så fult at jeg er sikker på at det ikke var plass til en fyrstikkeske til. Når vi endelig kom oss opp i Kollen etter 2-3 timers kjøring var vi selvfølgelig alt for sene, og vi rakk bare å se Bjørgen og de andre i 2 sekunder. Det var kjempe tåke, så vi så ikke noe mer en to meter forran bena og det snødde/regna.

 

Der ser du været, veeelig fint!

 

Vi skulle egentlig se på at Northug tok gull i dag også, men det frista lite etter det i går, så vi droppa det. Men ellers i Oslo har jeg shoppa bittelitt, vært på thairesturang og fått thaistemning av mega sterk mat, vært på medaljesermoni og ellers bare slappet av.

  

Har du vært på VM enda?

 

 

 
UKM

Har vært litt borte fra bloggen de siste dagene. Men det har sin grunn vet dere. På lørdag var jeg hele dagen på Koppang på UKM, veldig unødvendig å være der hele dagen, siden vi bare hadde lydprøve i 10 minutter. Uansett, så ble vi egentlig meldt på UKM uten at vi selv viste det, men vi spilte og kom vidre til fylkesmønstringen. Ikke at jeg har sånn kjempelyst til å framføre det en gang til, gå en hel dag å grue seg og holde på å tisse på seg av nerver. Men det går nok bra.


Bra kvalitet, sa du?

Nå sitter jeg barnevakt for to skjønne unger igjen. Nå er de i seng, så da har jeg tid til å gjøre lekser. Så da må jeg nesten begynne puggingen, hvis det ikke skal bli stryk!

 Image and video hosting by TinyPic"
Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits