helgen i Oslo

Det ble null blogging i helgen, fordi jeg var i Oslo på VM og da er det ikke internett og blogg jeg først tenker på. Men det var ikke bare bra, for å si det sånn.

 

Vi reiste i good tid og skulle ta t-banen opp fra Majorstuen, og der var det kjempelang kø som ikke beveget seg en cm, så så lur som jeg er tok vi t-banen ned til Stortinget for å gå på der. Der var det heldigvis ikke like stor kø, men alle t-banene som kom var stappfulle, men så kom vi oss tilslutt på en t-bane, og der var det så fult at jeg er sikker på at det ikke var plass til en fyrstikkeske til. Når vi endelig kom oss opp i Kollen etter 2-3 timers kjøring var vi selvfølgelig alt for sene, og vi rakk bare å se Bjørgen og de andre i 2 sekunder. Det var kjempe tåke, så vi så ikke noe mer en to meter forran bena og det snødde/regna.

 

Der ser du været, veeelig fint!

 

Vi skulle egentlig se på at Northug tok gull i dag også, men det frista lite etter det i går, så vi droppa det. Men ellers i Oslo har jeg shoppa bittelitt, vært på thairesturang og fått thaistemning av mega sterk mat, vært på medaljesermoni og ellers bare slappet av.

  

Har du vært på VM enda?

 

 

 
Rommet mitt

Var noen av dere som spurte på spørsmålsrunden om jeg kunne vise bilder av rommet mitt. Og siden jeg ryddet det for et par dager siden, og det ikke har rukket å bli rotete igjen, tenkte jeg å vise det nå. Så her er rommet mitt:

 
Jeg har ikke akkurat grønne fingre ...

Hva syntes du om rommet mitt?
jeg er blitt vurdert

Jeg er blitt vurdert på DENNE bloggen.  Ta en titt og si hva du syntes!

 Ble skikkelig glad av alt det posaitivet hun skrev om bloggen min! Så skal jeg prøve å fikse på det som ikke var bra. Tusen takk, det var kjempekoselig!

 
day 3 - 5 things you want to do before you die

- Hoppe i strikk eller falskjerm

 

- Reise MYE og besøke mange ulike land


- Dykke blant delfiner og andre dyr


- Kjøre hundeslede på en tur


- Bygge eget drømmehus, med mann og barn

 Hvor herlig ser ikke det her ut?


Hva vil du gjøre før du dør?
Water
// Canon EOS 500D. Tatt og redigert av meg.

 

Hva syntes du om bildene? Hvilket var finest?
day 1 - a photo of you, not taken by you

Haha, det bildet var jo litt rart. Men det var det første jeg fant!
UKM

Har vært litt borte fra bloggen de siste dagene. Men det har sin grunn vet dere. På lørdag var jeg hele dagen på Koppang på UKM, veldig unødvendig å være der hele dagen, siden vi bare hadde lydprøve i 10 minutter. Uansett, så ble vi egentlig meldt på UKM uten at vi selv viste det, men vi spilte og kom vidre til fylkesmønstringen. Ikke at jeg har sånn kjempelyst til å framføre det en gang til, gå en hel dag å grue seg og holde på å tisse på seg av nerver. Men det går nok bra.


Bra kvalitet, sa du?

Nå sitter jeg barnevakt for to skjønne unger igjen. Nå er de i seng, så da har jeg tid til å gjøre lekser. Så da må jeg nesten begynne puggingen, hvis det ikke skal bli stryk!

 
clothing


// fra Gina tricot.


// h&m.

Vurderer sterkt å klikke hjem disse klærne her. For å få litt vårstemning. Sommerlige klær, blomstrete mønster og bikinier. Det er sommer det!

Hva syntes du om klærne?
nytt design

Tok meg tid til å fikse på designet mitt istad. Siden det ikke så så veldig bra ut. Jeg orka ikke lage et helt nytt desgin, så jeg tok bare et gratisdesign jeg fant, det får holde enn så lenge. Men jeg lagde en ny header, som tok sin tid. Sånn at jeg ikke har fått gjort noe av det jeg egentlig skulle. Men, men, nytt design ble det i allefall.

 

Hva syntes dere om designet?
rings
// Canon EOS 500D. Love-ringen er fra hm og de to andre er veldig gamle arve-ringer som jeg fikk til konfirmasjonen.

Hva syntes du om bildene? Hvilket syntes du var finest?
a lot of work to do!

Long time no see! Har vært litt opptatt i det siste, og det har ikke vært frivillig. Jeg har lekser som må gjøres, og det er ikke særlig lite heller. Naturfagprøve i morgen, norskprøve på fredag, matteoppgaver, matteinnlevering, samfunnsfaginnlevering + presantasjon, tysk prøve neste uke. Herreguud, kommer ikke til å komme meg ut døra denne og neste uke. A lot of work to do!


// weheartit.com.

Så vi blogges vel når alle leksene er gjort og jeg har litt tid til overs.

Har dere mye lekser?
Lørdag

På lørdag var jeg jo på Søvollen på VM. Det var kjempefint vær, sola skinte og himmelen var skyfri. Jeg får så lyst til å begynne med hundekjøring. Det ser jo så fint ut!Hva har du gjort i helgen?
converse// tatt og redigert av meg, med canon EOS 500D.

Hva syntes du om bildene?

Skulle egentlig legge ut noen bilder fra dagen på VM på Søvollen, men så langt kommer jeg ikke, siden både kameraet og kabelen ligger igjen hjemme. Men de kommer i morgen!
Victoria Secret

Er barnevakt nå, og ungene har lagt seg og på tv'en er det bare nrk som fungerer. Så da sitter jeg på nettet og ser på alt jeg kommer over, blant annet klær. Var ikke på nettsiden til Vitoria secret. De har få sykt mange fine bikinier. Men siden de sender pakkene fra USA, blir det en del ekstra kroner for toll og siden jeg ikke er så kjemperik, blir det ingen bikinier med det første.Er det bare jeg som syntes disse bikiniene er dødsfine?

 
VM i hundekjøring

Det er VM i hundekjøring disse dagene her. Og et skjekkpunk er her jeg bor, altså i Rendalen. Og her er det egentlig veldig lite som skjer. Så derfor var hele skolen på fjellet for å se på VM. Var litt kaldt, men veldig moro å se på egentlig. Lars Monsen var jo der, og han syntes vi var sportye, noe vi egentlig er også!


Glemte kameraet hjemme, så da får bilde fra google holde.

 
kjoler


Det er så utrolig mange fine kjoler på Nelly fortida. Har lyst på alt der, men siden det er lite av både penger og sommer, tenker jeg at jeg venter en stund.

Hva syntes du om kjolene?
homework

Nå sitter jeg og prøver å gjøre lekser. Men det er ikke lett når man ikke har med seg bøker og det eneste man får gjort er matte oppgaver og et vanskelig kryssord. Egentlig så ga jeg opp hele nynorsk kryssordet.


Knekkebrød med agurk!


Kakao med marshmallows, utrolig godt!


og matte selvfølgelig..
blog again

Hei!

Jeg fikk plutselig kjempelyst til å begynne å blogge igjen. Så da lagde jeg meg en ny blogg, siden jeg sletta den forrige. Og selvsagt så var jo alle kule navn oppbrukt, så da ble det trinekvaernes, skikkelig kjedelig navn, men.

Jeg kommer først og fremst til å skrive hverdagsinnlegg, men kanskje det kommer noen foto-innlegg med bilder jeg har tatt og outfits innimellom også. Så det er egentlig en alt-mulig blogg, så følg med!Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits