summertime

 

I miss the summer!
Heftig shit

Tommy P er genial. Det er heftig shit du ikke kan forstå det!

 

Og selvsagt Hank von helvette, han er konge! Crazy frog!

 

Hva syntes du om filmene?

 
hvordan få en dårlig blogg

♦ Ikke ha bilder i innleggende. Hvis du først skal ha det, bruk et bilde du fant på google eller tok nettop med det forferdelige webcameraet ditt.


♦ Skriv laange innlegg, helst uten noe avsnitt.

 

♦ Skrive helt random overskrifter, noe som ikke passer med innholdet i det hele tatt.

 

♦ ha mase skrivbefeil, allke lier jo å lesde skricefeil.

 

♦ Brukmasse smileyer :P xD Det gir innlegget mening :))) :PPppP

 

♦ Rams opp dagen hele dagen din. Først sto jeg opp, så dusja jeg, så gikk jeg på skolen, så så jeg på tv.


Ikke kommenter andres blogger. Ingen må få vite om bloggen din, jo mindre lesere, jo bedre.


 


... et lite tipst til: Bruk bilder som ikke har sammenheng med innlegget i det hele tatt!
lekser!

Må bare si først at jeg ikke har giddet å blogge i det siste, fordi det har skjedd så veldig lite spennende. Blir litt kjelig å lese om at jeg sitter å gjør lekser dagen lang?

 

Denne uka har jeg egentlig bare gjort lekser, siden vi hadde så utrolig mye. 3 prøver, 3 innleveringer + masse andre oppgaver. Så det sier seg selv at ikke jeg har fått så mye tid til det jeg vil. Men uansett, nå sitter jeg med samfunnsfagboka mi og pugger om den kalde krigen. Og det er seriøst en umulig oppgave, misunner den som kan alle årtider og navnene på alle statsministerne fra den tiden, det kan ikke jeg for å si det sånn.

 Ser det ikke fantastisk moro ut å lese 25 sider om noe du ikke skjønner noenting av?

 

Nå må jeg lese igjenom en siste gang, så rette opp alle skrivefeilene jeg har på nynorskinnleveringa, for så å se paradise hotel. Kommer ikke til å legge meg før sola står opp jo!
what are words

 

Denne sangen er såå fin. Hører på den dag inn og dag ut, og blir aldri lei. Ikke bare er sangen fin, men også historia bak sangen. Forloveden hans ble hjerneskada i en ulykke, så nå kan de ikke gifte seg eller få tilbake det gamle livet sitt. Men uansett så støtter han henne, som han synger i sangen.

 

Hva syntes du om sangen?
Northug

Sorry for at jeg har vært litt borte fra bloggen denne uka. Men dagene har for det meste gått til skolearbeid, VM og trening,så det er veldig lite spennende som skjer for tida!

 

Også måjeg bare si at jeg digger Petter Northug. Han er rå! Konge avsluttning på en konge staffet i går også, sidelengs inn i mål forran Hellner, kan det bli bedre?
Skjønner ikke hvorfor folk hisser seg så voldsomt opp for de greiene der. Det er Petter Northug og sånn han er, tror ikke han gidder og forandre seg,bare fordi en del av Norge ønsker det. Han feira bare et VM gull og sowa for publikumet sitt på HJEMMEBANE.

 

Hva syntes du om avsluttningen til Northug?

 Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits