klassetur

Nå sitter jeg å laster ned musikk for harde livet. Jeg har lånepc, så all musikken på ipoden min ble sletta, så da måtte jeg bare starte å laste opp igjen på nytt, noe som tok innmari lang tid. Grunnen til at jeg må laste ned musikk akkurat nå, er fordi i morgen tidlig reiser jeg på klassetur til Polen og Tyskland i en uke. Vi skal se på konsentrasjonsleirene osv. Vi skal kjøre buss til og fra, så regner med at det blir en del timer på buss, deror er det greit å ha med seg musikk. 

 


// weheartit.com

 

Uansett, det var egentlig bare det jeg ville si, at jeg blir borte fra bloggen i en uke fremover. For ingen tar vel med seg dataen og blogger på klassetur? Så ønsk meg god tur da, så sees vi om en ukes tid! 

 

 
sminkevideoer

 Fant neon filmer på youtube istad. Det er ei dame som forandrer hele utseende sitt og blir seende akkurat ut som mange kjendiser, bare ved hjelp av sminke. Jeg skjønner ikke hvordan det går an å få det til, det er helt klart den sykeste sminken jeg noen gang har sett. 

 

 Angelina Jolie. 

 

 

Michael Jackson. 

 

Megan fox. 

 

Taylor Swift. 

 

Hva syntes du om make upen? 
vil du ha gratis header?

Jeg tenkte jeg kunne lage header til noen. Så la oss si at de 5-10 første som kommenterer og sender bilder får en gratis header. Kanskje jeg lager flere, får se hvor lang tid det tar. Bare send noen bilder, en liten beskrivelse med farger osv, også link til din blogg, sånn at jeg kan se hvordan designet ditt er, så lager jeg header. 

 Laget den bare kjapt nå, for å vise sånn ca hvordan det kan gjøres. 

 

Hvis du har lyst på en gratis header, send mail med bilder og beskrivelse på trineblogg@live.no. 

 

hvilken header?


1?

2?

 

Hvilken header var finest?


sunshine

Akkurat nå ligger jeg ute på terrasen med ipoden og is. Det er strålende sol og skyfri himmel. Det er 18 grader i skyggen og sola steker, det er lite som minner om påske for å si det sånn. Har ligget og stekt meg i sola i tre dager nå, og det føles som om vi er midt i sommerferien. 

 

hvordan er været  hos deg ?
Paradise blogger

Etter at hver sesong av Paradise hotel har starta, popper det opp nye paradise bloggere for hver dag, og etter en stund er hele topplista bombandert med paradise bloggere. Alle lager seg blogg, samme om man er gutt eller jente. Er ikke mange sjeler igjen fra paradise i år, som ikke har laget seg blogg. Etter at paradise er over, forsvinner alle fra topplista og alle slutter å blogge. 

 

Jeg mener ikke at det er noe galt i å bruke kjendisstatusen sin for å få en populær blogg, men når du ikke bryr det om den i det hele tatt, er det vel kanskje litt ufortjent å ligge så høyt på en toppliste. De skriver jo innlegg en gang i måneden, og når de først oppdaterer, så skriver de like dårlige innlegg som en fortiss på 11 år. 

 

Hva syntes du om alle paradise bloggerne?
long time, no see

Nå er det en stund siden sist innlegg. Det går veldig opp og ned med bloggingen, men jeg har hatt det så sykt travelt de siste ukene. Det har vært tentamener, prøver, lekser, UKM, fotball, musikken og masse annet. Så jeg har egentlig ikke hatt helt tid til bloggen. Men nå prøver jeg og oppdatere dere en gang i blant iallefall. Tror ikke jeg skal begynne å love at jeg skal blogge mange innlegg om dagen, men jeg blogger da jeg har noe og blogge om og da det skjer ting i min hverdag. 

 
...

 .....Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits