flowers

// Canon EOS 500 D. 

 

Hva syntes du om bildene ? 
Wishlist

Kjedet meg en del istad, så da var jeg rundt på nettet og siklet etter fiine ting som jeg har såå lyst på. Alt i fra tatoveringer til klær. Så jeg tenkte jeg kunne friste dere med det jeg ønsker meg mest akkurat nå. KLÆR! Her fra Bikbok. Er så klar for en shoppingtur snart, må fornye klesskapet mitt litt merker jeg. Macbook pro og Iphone 5 selvfølgelig. Hvem ønsker seg vel ikke det? Nå glemte jeg nesten at jeg ønsker meg Ipad også.. Tatovering. Jeg har veldig lyst på en liten tatovering på ryggen (som på bilde). Jeg vil ha en liten, noe som betyr noe i skrift. Ikke en drage på ryggen bare fordi drager ser tøffe ut liksom, det er litt weird. Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er å ligge å steke i sola i 40 grader på en kritthvis strand, på en iddylisk øy i Thailand. Åå, så digg det hadde vært. MEn når ingen i familien vil være med meg, eller noen ( les: inkludert meg) ikke har penger, blir det litt vanskelig å reise til andre siden av jordkloden. 

 

Hva er det du ønsker deg mest akkurat nå? 

sometimes I feel like run awayHva syntes du om bilde? 

 
Verdens kjekkeste

Syntes det er litt gøy med sånne kåringer her, so here we go! 

Nr 1. Channing Tatum. 


Nr 2. Zac Efron. 


Nr 3.  Chase Crawford 
Hvem har du på din liste? 
Vil du ha gratis header?

Har litt lite å gjøre nå i sommerferien, så tenkte at jeg kunne lage header til den som vil ha. 
Hvis du vil ha en header, send meg bilder og gjerne beskrivelse på hvordan du vil ha den på trine-angel@hotmail.com. Hvis du vil ha et bedre resultat burde bildene være endten fra samme shooten eller at du er plassert i nesten samme avstand på bildene du skal ha med i headeren.

  Her er to ekempler på hvordan det kan gjøres. 


Så hvis du vil ha en gratis header, send meg mail på trine-angel@hotmail.com!
Hårkur

Lagde meg en hjemmelaget hårkur i stad. Fant en oppskrift på nettet og tenkte å prøve den ut. Har aldri lagd en hårkur selv før, så tenkte å prøve det ut for å se om det virket.

Først så blander du inn en 1/5 kopp olje og 1/5 kopp honning. Så vasker du håret vanlig med shampo, så fordeler du inn honningen og oljen jevnt i håret. Ta et håndle eller plast over håret og la det virke i ca 20 minutter. Så skyller du ut det og vasker håret, her trenger du egentlig bare å vaske det med balsam for å få skjellaget til å lukke seg, men jeg vasket det med shampo også, for å få ut all honningen.  


Usminket, rett fra dusjen ... 
Det ser kanskje veldig ekkelt ut, men det fungerer faktisk. Jeg har veldig lang og tykkt hår, og det er veldig slitt og tørt så je trengte virkelig en hårkur. Håret mitt er blitt mye mykerer og mer glansfullt enn det var tidligere. Så det er helt klart at kuren har virket, men det kommer jo helt ann på hvordan hår du har, for noen fungerer det kjempebra, andre fungerer det kanskje ikke for i det hele tatt. 

Har du noen gang prøvd å lage din egen hårkur? Skriv oppskiften under her, så kan jeg teste den ut! 
Jentelokken

I går var jeg og bandet mitt å spilte på Jentelokken. Det blåste skikkelig, så vi måtte feste notene med tappe, bindersen, kleskliper og magneter. Herregud for et styr. Vi spillte sangene Some one like you av Adele og A team av Ed Sheeran. Første låta gikk kjempebra, mens den siste ikke gikk fullt så bra. Glemt teksten, spillte anderledes enn det vi egentlig skulle, og jeg så ikke hva jeg skulle spille et par ganger. Haha! 

 

Spiller du i band? 


Gårsdagens outfit 090711

Her kommer antrekket fra i går, rakk ikke å poste det i går. Bedre sent enn aldri vet du! 


Genser, topp og bukse - Bikbok. 
Ring - Gina tricot

Hva syntes du  ?  
SUN

// tatt og redigert av meg. Kameraet jeg bruker er canon EOS 500D. 
summer

I dag våknet jeg til sol, strålende sol. Deilig med fint vær i sommerferien også, for det har vi ikke sett så veldig mye til i det siste. Jeg tok derfor med meg boka mi, ipoden og en smoothi ut på terrasen og lå der i bikini og shorts. Utrolig deilig! Musikk, sol, varme, bok og smoothi = sommer! 

 
Boka jeg leser er Idas dans. Har ikke kommet langt, men den virker utrolig fin, så jeg gleder meg faktisk til å lese videre. Utrolig nok, siden jeg har lest to bøker frivillig i hele mitt liv. Litt flaut å tenke på, men. 

 

Har du lest boka Idas dans ? Hva syntes du?
Eat Pray Love

I dag har jeg vært utrolig flink. Jeg har klippet plenen, vasket klær, laget mat, ryddet, vasket og skiftet på senga på rommet mitt, trent intervaltrening og badet. Føler at jeg har vært skikkelig flink i dag. 

 Dagen treningsoutfit..


Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, og ligger i senga, klar for å se film. Tror jeg ser film hver kveld i hele sommerferien. Jeg skal se filmen, Eat Pray Love, eller på norsk om du vil, Spis Elsk Lev. 

 
Noen av dere som har sett denne filmen før? Hva syntes dere om den isåfall? 
Dear John

Så på filmen Dear John i går kveld. Den var utrolig fin. I førsten så tenkte man at det her kom til å bli en klassisk kjærlighetsfortelling, men det ble det ikke. 

 Og Channing Tatum er mega kjekk !

 

Har du sett filmen? Hva syntes du?
fotokonkuranse

Er med i en fotokonkuranse på denne bloggen. Det var ingen tema eller noe, så jeg bare valgte et bilde. 

 Det ble dette bilde her, det er tatt med kameraet Canon EOS 500D. 
Stem på kjolen min!


Hjelp med med å vinne, stem på kjolen min her!
Min vår

Denne våren her har det faktisk skjedd ganske mye spennende. Det har vært veldig travelt, men moro. Jeg har vært i utlandet på klassetur og korpstur, eksamener, hytteturer også er det jo sommerferie. 


Skoleavslutning. Veldig trist, men samtidig godt å være ferdig med 10 år med grunnskole. 
Hytteturer. Hytteturer til Fiskevollen, og sætertur til Osdalen. England med korpset. Var i Scarbrough i England, der vi spilte, var i Flamingoland og York. 

Siste kvelden på hotellet hadde jeg et lite uhell. Satt og utforsket sminken min i senga, og plutselig spruter det ut kjempemass dipliner rundt om i rommet. På sengetøy, dyna, madrasser og puter. Haha!

 
Total makeover på båten. Fjortizzz 4 life lixom :PPpppP
Og selvfølgelig klassetur til Polen/Tyskland. Fantastisk klassetur til Polen/tyskland. Vi var i konsentrasjonsleirer, Berlin, Krakow og masse moro. Verdens beste klassetur!
Hei! Jeg heter Trine og er ei jente på 15 år. Bloggen min er i hovedsak en hverdagsblogg, men også en liten fotoblogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt i ny og ne. Håper du liker bloggen og vil lese den! Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syntes :)


arkiv


Juli 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » 10 days
 • » Blogg
 • » Design
 • » Foto
 • » Hverdag
 • » Outfits


 • linker


  Annais
  blogg.no
  Fotballfrue
  Kristina Andersen

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits